Werkwijze

Onze werkwijze

U bent één telefoontje verwijderd van uw ideale schilderwerk. Maar hoe verloopt zo'n opdracht met Schildersbedrijf Fer en Frank? We laten het graag zien aan de hand van onderstaand stappenplan.

Stap 1

Eerste contact + Offerte

Als u een schilderopdracht heeft, kunt u ons bellen of gebruik maken van het offerteformulier.

Om u een eerlijke, sluitende offerte te kunnen doen, komen we zo snel mogelijk langs om de situatie ter plaatse op te nemen. Zo horen en zien we wat uw plannen zijn en hebben we wellicht nog nuttige tips en adviezen waarmee u uw voordeel kunt doen.

Werkzaamheden en benodigde materialen brengen we vlot in kaart. Vervolgens ontvangt u onze scherpe offerte.

Stap 2

Planning en aan het werk

Nadat de offerte is getekend, wordt in overleg met u de planning gemaakt. U weet zo waar u aan toe bent en eventuele voorbereidingen kunt u tijdig treffen. We houden de planning strak aan, voeren de werkzaamheden professioneel en efficiënt uit en laten de woning weer netjes achter.

Mocht u tijdens het schilderwerk op- of aanmerkingen hebben, aarzel dan niet om ons aan te spreken. Uw belang staat bij ons altijd voorop.

Stap 3

De oplevering en nazorg

Nadat het schilderwerk is verricht, volgt de eindcontrole. Tijdens deze controle lopen we de werkzaamheden nog eens met u na.

Ondanks ons voortdurend oog op een onberispelijke kwaliteit, staan we open voor kritiek. Mocht u iets opvallen of ziet u een mankement, dan lossen we het op! Wanneer alles naar tevredenheid is beoordeeld sluiten we de opdracht af.