Schilderwerken

binnenswerk

BINNENSCHILDERWERK

Laat uw interieur spreken met buitengewoon schilderwerk

Is uw interieur aan een opknapbeurt toe, dan verzorgen wij graag de metamorfose aan uw binnenschilderwerk. Afplakken, plamuren, schuren, grondverven, sausen, verfspuiten, dekkend schilderen of lakken? Voor elke discipline van het schildersvak zit u bij ons goed. We schilderen deuren, kozijnen, wanden, plafonds of zelfs uw vloer. We regelen alles. Met onze ruime ervaring weten wij wat van ons wordt verwacht. Meer dan wat werkruimte om ons heen hebben we niet nodig. We werken vlot en met respect voor bewoonde werkomgevingen.

buitenwerk

BUITENSCHILDERWERK

Uw woning of pand strak in de lak of fraai in de verf

Ons klimaat stelt het buitenschilderwerk danig op de proef. Door weersinvloeden ontstaan na verloop van tijd kleine scheurtjes in de verflaag en vormen zich de eerste verfbladders. De woning of uw zakelijke pand verliest zijn representatieve waarde en uitstel betekent een zekere aantasting van de ondergrond.

Wij beoordelen de staat van het buitenschilderwerk en leggen u een transparante analyse voor. Is vernieuwing van uw buitenschilderwerk noodzakelijk, dan zorgen we voor een langdurig perfect resultaat. Of het nu gaat om hout, kunststof, baksteen, beton, beplating, aluminium of staal. Voorbereidende herstelwerkzaamheden, vervanging van houtdelen of nieuw glas worden indien nodig meegenomen in ons totaalplan. Fer & Frank maken van uw buitenschilderwerk een fraai visitekaartje.

verfspuiten

VERFSPUITEN

De ultieme gladde afwerking

Naast aanbreng met roller en kwast kunt u ervoor kiezen om verf of latex te laten spuiten. Het belangrijkste voordeel van spuiten is het betere resultaat. Door te spuiten wordt de te behandelen ondergrond veel gladder afgewerkt. Er is geen sprake van een rol- of strijkstructuur. Bovendien heeft de verflaag overal dezelfde dikte. Het strakke resultaat met verfspuiten wordt zeer gewaardeerd in de betere interieurs.

We passen het verfspuiten vaak toe bij schilderwerk in nieuw- of verbouw. Toepassing bij ingerichte interieurs is minder geschikt, omdat de vrijkomende verneveling ontruiming noodzakelijk maakt. Elke watergedragen verf of elk latexproduct is te verspuiten. Wanden, plafonds en houtwerk zetten we strak in de gewenste kleur. Losse elementen als deuren en meubeldelen kunnen we in onze werkplaats spuiten.

onderhoud

ONDERHOUD

Preventief tegen onnodige uitgaven!

Uw schilderwerk goed bijhouden werkt preventief en voorkomt hoge uitgaven aan vervanging van kozijnen of andere herstel werkzaamheden. Bij het door ons uitgevoerde buitenschilderwerk bieden we daarom een vrijblijvend onderhoudsplan aan. Vooraf wordt de periodieke termijn afgesproken waarop we langskomen voor een inspectie. Mocht het schilderwerk beginnende gebreken vertonen, dan geven we de pijnpunten helder weer. Maar ook wanneer nieuw onderhoud nog niet nodig is, geven we dat ronduit aan en stellen het een jaar uit. Wij houden uw buitenschilderwerk in een blijvend blakende staat zonder dat u daar omkijken naar heeft.

renovatie

RENOVATIE

Van verouderde staat naar nieuwe glorie

In woningen of panden met achterstallig onderhoud zijn herstelwerkzaamheden eerder regel dan uitzondering. Soms moeten houtdelen tot complete kozijnen worden vervangen en is er nieuw glas nodig. Wij kennen de juiste renovatietechnieken. Ook beschikken we over de kanalen naar de meest geschikte materialen en producten om uw buitenschilderwerk weer in nieuwe staat te brengen. Onze deskundigheid en ons aanbod voor planmatig onderhoud zorgen ervoor dat de nieuw bereikte staat tot in lengte van jaren behouden blijft.

SCHILDERADVIES

Beter resultaat met deskundig advies

Een nieuw te schilderen binnen- of buitenboel? Een goed advies kan nét het verschil maken. Naast het kiezen van de juiste kleur zijn de chemische eigenschappen en de kwaliteit van de verf bepalend voor de uitstraling. Spuiten, rollen of het aanbrengen met de kwast hebben ook elk hun effect op het eindresultaat. Wat wilt u en waar kiest u voor? Wij beginnen bij ú. We luisteren naar waar u van houdt en wat u belangrijk vindt in uw interieur. Dagelijks zijn we bezig om kleuren en technieken in verf te combineren. We kennen de wetten en trucs van het schildersvak. We hebben toegang tot elke leverancier en kennen de marktprijzen. Samen met u zorgen we met deskundig advies voor een professioneel en persoonlijk resultaat in schilderwerk.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op.