Schilders Laren

SCHILDERS LAREN

Eersteklas schilderskwaliteit!

Hoogwaardig schilderwerk binnen en buiten vormt de finishing touch van uw woning of zakelijk pand. Dat laat u toch niet over aan een onbekende kwast? Schildersbedrijf Fer en Frank biedt u betrouwbaar vakwerk. We realiseren schilderprojecten met het zwaartepunt op de Randstad en Noord-Holland. Dus zoekt u zeer goede schilders in Laren? Neem dan eens vrijblijvend contact op met de Volendamse vakschilders Fer & Frank.

Schilder Laren: authentieke kwaliteit voor scherpe prijzen

Van rijtjeshuis tot luxueuze villa, van woonboot tot grachtenpand. Iedere dag schuren, plamuren, verven en lakken de ervaren schilders van Fer & Frank bij mensen zoals u. Voor een extra strak resultaat verzorgen wij ook vaak spuitwerk! Vragen over kleurgebruik, het meest geschikte verfsysteem, eventuele voorbereidende werkzaamheden, voorbehandelingsmethoden, herstelwerkzaamheden en de kosten, beantwoorden wij direct. Uit ervaring weten wij dat onze klanten dit bijzonder prettig vinden.

Uw schildersbedrijf in Laren en omstreken!

U profiteert optimaal van onze kennis en ons inzicht. We tonen initiatief, denken mee, zorgen voor realistische planningen en dito prijzen. We staan altijd open voor specifieke wensen en bijzondere omstandigheden. In het resultaat kunt u rekenen op een hoge, constante schilderkwaliteit. We dagen u graag uit ons op de proef te stellen!

wiezijnferenfrank

Wie zijn Fer en Frank?

‘Fer & Frank zijn de oprichters van ons gelijknamige bedrijf. Samen hebben wij ruim 25 jaar specialistische kennis en ervaring in huis op de verschillende deelgebieden binnen het schildersvak. Gekwalificeerd voor alle voorkomende werkzaamheden en met een reeks afgeronde projecten in uiteenlopende segmenten op onze naam, maken we dagelijks onze reputatie waar als betrouwbare en professionele schilder partner.’

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met ons op.


  Naam

  Woonplaats

  E-mail

  Telefoonnummer

  Uw bericht

  Privacybeleid Fer & Frank Schilderwerken
  Ik heb het privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.

  Voor een online prijsindicatie, gaat u naar het offerteformulier.

  • Schildersbedrijf Fer & Frank
  • Meergracht 6
  • 1131 EM Volendam
  • Tel.: 06-20156399 / 06-23081175
  • Email: info@ferenfrank.nl