Schilders Naarden

SCHILDERS NAARDEN

Eersteklas schilderskwaliteit!

Hoogwaardig schilderwerk binnen en buiten vormt de finishing touch van uw woning of zakelijk pand. Dat laat u toch niet over aan een onbekende kwast? Schildersbedrijf Fer en Frank biedt u betrouwbaar vakwerk. We realiseren schilderprojecten met het zwaartepunt op de Randstad en het Gooi. Zoekt u echte vaklieden in schilderwerk in Naarden? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Fer & Frank uit Volendam.

Schilder Naarden: authentieke kwaliteit voor scherpe prijzen

Van rijtjeshuis tot luxueuze villa, van woonboot tot grachtenpand. Iedere dag schuren, plamuren, verven en lakken de ervaren schilders van Fer & Frank bij mensen zoals u. Voor een extra strak resultaat verzorgen wij ook vaak spuitwerk! Vragen over kleurgebruik, het meest geschikte verfsysteem, eventuele voorbereidende werkzaamheden, voorbehandelingsmethoden, herstelwerkzaamheden en de kosten, beantwoorden wij direct. Wij weten uit ervaring dat onze klanten dit bijzonder prettig vinden.

Uw schildersbedrijf in Naarden en omstreken!

U profiteert optimaal van onze kennis en ons inzicht. We tonen initiatief, denken mee, zorgen voor realistische planningen en dito prijzen. We staan altijd open voor specifieke wensen en bijzondere omstandigheden. In het resultaat kunt u rekenen op een hoge, constante schilderkwaliteit. We dagen u graag uit ons op de proef te stellen! Daar krijgt u in ieder geval zeker geen spijt van!

wiezijnferenfrank

Wie zijn Fer en Frank?

‘Fer & Frank zijn de oprichters van ons gelijknamige bedrijf. Samen hebben wij ruim 25 jaar specialistische kennis en ervaring in huis op de verschillende deelgebieden binnen het schildersvak. Gekwalificeerd voor alle voorkomende werkzaamheden en met een reeks afgeronde projecten in uiteenlopende segmenten op onze naam, maken we dagelijks onze reputatie waar als betrouwbare en professionele schilder partner.’

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met ons op.


Naam

Woonplaats

E-mail

Telefoonnummer

Uw bericht

Privacybeleid Fer & Frank Schilderwerken
Ik heb het privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Voor een online prijsindicatie, gaat u naar het offerteformulier.

  • Schildersbedrijf Fer & Frank
  • Meergracht 6
  • 1131 EM Volendam
  • Tel.: 06-20156399 / 06-23081175
  • Email: info@ferenfrank.nl